Синоптики розповіли, чого очікувати сьогодні від погоди в Одесі.

Отже, ранок та вечір будуть ясними, вдень очікується хмарність.

За прогнозами синоптиків, опадів у цей день не варто очікувати. Температура повітря становитиме від +19 до +31.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

9 липня відзначається день ікони Тихвинської Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять преподобного Давида Солунського. У народі святого називають Суничником, оскільки до цього часу поспіває суниця.

У наших пращурів існувало повір'я: хто хоче позичити грошей, той повинен покласти трави суниці у кишеню і сміло йти - відмови не буде. Щоб дізнатись погоду, у минулі часи слідкували за травою: якщо вранці вона суха, на ніч слід чекати дощу.

Нагадаємо, що Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 27 червня, в Києві після сильної зливи затопило магазин Watsons на Академмістечку.

Також портал "Знай.uа" писав, що липень в Україні в цьому році буде дуже спекотним, але температура повітря утримуватиметься на рівні +30 градусів.