Повідомили про стан двох заручниць, які були захоплені у фінансовій установі в Одесі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.12:00.

Відомо, що наразі з жінками працюють лікарі та психологи. В одної з постраждалих легке поранення склом, іншу оглушило від вибуху гранати. Спланував напад чоловік завчасно.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Горе-грабіжник був впевнений, що у відділенні швидких кредитів зберігаються великі суми грошей. За даними поліції, нападник знав, що майже усі сили правоохоронці кинули на охорону президента, який цього дня відвідував місто.

Однак зловмисник не зважив на те, що в кварталі розташований райвідділок поліції, тож правоохоронці дуже швидко приїхали за сигналом тривожної кнопки.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники співробітника фінансової установи. Поліція ввела в дію спецоперацію "Грім".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.