В Малиновському районному суді Одеси продовжують зачитувати вирок у справі про фінансові махінації на 92 млн грн при купівлі будівель колишнього заводу "Краян".

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

Головуючий суддя Сергій Черевко продовжує зачитувати вирок меру Одеси Геннадія Труханова, його заступнику Павлу Вугельману, ряд посадовців Одеської міськради та іншим особам, причетним до продажу місту будівель колишнього заводу "Краян", за адресою вул. Косівська, 2Д, за понад 185 млн грн.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами прокурорів, обвинувачені незаконно заволоділи грошовими коштами в розмірі 92 млн грн. У зв'язку з цим, Геннадія Труханова прокурор попросив позбавити волі на 12 років, а інших обвинувачених - від 7 до 11 років, в залежності від тяжкості пред'явленого їм обвинувачення.

Нагадаємо, що суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мосейчук затроллила Кернеса, той не зрозумів

Також Знай.ua" писав про те, що Кернес записався в друзі Зеленського і демократи