Вчора на селищі Котовського неадекватний чоловік кинувся на вулиці з ножем на перехожих.

Про це повідомляє телеграм-канал Одеса.Лайф.

В социальных сетях сообщают: неадекватный тип бросился с 🔪 на женщину с ребёнком...

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Zondag 7 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На перетині вулиць Генерала Бочарова та Добровольського, чоловік в неадекватному стані кидався на дитину і жінку з ножем. Перехожий втрутився і затримав нападника. Викликали поліцію.

Подібні випадки не рідкість. Поліція просить бути обережним і старатися уникати при можливості на вулицях людей з неадекватною поведінкою. Адже під загрозою може опинитися не тільки ваше життя, а й життя дорогої і близької вам людини.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.