В Одесі на міському пляжі "Ланжерон" туристи повідомили про зникнення двох дітей.

Матроси-рятувальники, які кинулися на допомогу дорослим, з якими сталося це нещастя, допомогли оперативно знайти двох дівчаток. Одній дитині 5 років, а другій всього 2 роки.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про те, що трапилося повідомили у рятувально-водолазній службі Одеської міської ради.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Діти були знайдені досить оперативно. Повертаючи маляток, з батьками була проведена профілактична бесіда про те, що необхідно дуже уважно стежити за своїми дітьми, так як пляж і близько розташоване море - дуже небезпечні для дітей, які залишилися без нагляду дорослих.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв дітей, які грали у дворі. Це пригода сталася у дворі будинку 16 по проспекту Івана Франка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селищі Черняхів (Житомирська область) шестирічна дівчинка завдала кульове поранення своїй десятирічній подрузі під час гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі екс-прокурор влаштував стрілянину з балкона житлового будинку.