Популярний Азовський курорт Кирилівка неприємно шокує туристів захмарними цінами на харчування.
Як розповідають відпочиваючі, на турбазах, розташованих на популярній Федотовій косі, дешевий громадське харчування знайти нереально.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Люди пригадують, що родина з трьох чоловік з дитиною знайшла пристойний номер за 640 гривень на добу, але потім виявилося, що харчування відсутнє як таке. Кожен номер обладнаний крихітною кухнею і мікрохвильовою піччю, також є велика кухня з плитами.
Відпочивальники нарікають, що за суп, пюре, котлету і шматок риби в їдальні Кирилівки потрібно заплатити 180 гривень. Не важко підрахувати, у скільки обійдеться харчування сім'ї з такими цінами.

Додамо, нещодавно ціни на елітне житло і "сараї" на одній з баз відпочинку Федотової коси в Кирилівці перевірив блогер.
У цьому році розбіг цін вражає від 100 грн за ліжко в стандарті до 7000 за люкси на елітних базах відпочинку.
На відео, яке було знято на базі відпочинку на Федотовій косі, показані три категорії житла — люкс, напівлюкс і стандарт. Розбіг цін від 120 до 400 грн. з людини. Потрібно відзначити, що запропоновані умови цілком пристойні.
У коментарях під відео люди пишуть, що в Туреччині дешевше.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину заполонили табуни диких істот: аж земля двигтить, - непокiрних красенiв спiймали на камеру

Також портал "Знай.ua" інформував, що доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще