Спецоперація зі звільнення заручників в Одесі успішно закінчені.

Про це повідомляє Нацполіція України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники поліції звільнили двох працівниць фінустанови. Раніше поліція повідомляла про захоплення однієї співробітниці. Жінок "швидкою допомогою" госпіталізували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що зі зловмисником, 1994 року народження, працюють правоохоронці.

Події кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) та ч. 3 ст. 187 (розбій).

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники співробітника фінансової установи. Поліція ввела в дію спецоперацію "Грім". На місці події знаходиться керівництво поліції області, слідчо-оперативна група ГУНП і патрульні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов. Міський голова запропонував злочинцеві обміняти дівчину на себе.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.