Сьогодні вдень у Суворовському районі Одеси невідомий взяв у заручники співробітницю фінансової установи. Поліція ввела в дію спецоперацію "Грім".

Про це повідомляє портал "Odessa online"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місці події знаходиться керівництво поліції області, слідчо-оперативна група ГУНП і патрульні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Проводяться переговори з правопорушником. Приймаються вичерпні заходи для звільнення заручниці та затримання зловмисника", - повідомили в поліції.

Преступник взял в заложницы сотрудницу учреждения быстрых кредитов

Geplaatst door Odessa.online op Zondag 7 juli 2019

За інформацією, злочинець утримує співробітницю установи швидких кредитів на вулиці Чорноморського Козацтва. Рух вулицею перекритий.

Стало відомо, що невідомий закрився в приміщенні установи швидких кредитів на Чорноморського Козацтва, 3 із заручницею. Він приставив до горла дівчини ніж.

Нагадаємо, що в одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав в невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у московському метро чоловік узяв в заручники співробітницю.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Вінниці стався неприємний випадок. 1,5-річна дитина замкнула молоду маму на балконі.