7 липня президент України Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Одеської області.

Про це повідомляють у прес-службі Одеської облдержадміністрації.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"7 липня Президент України Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Одеської області. Глава держави візьме участь в урочистих заходах до Дня Військово-морських сил ЗС України", - додали в ОДА.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак, варто підкреслити, що в облдержадміністрації не змогли надати інших подробиць програми робочої поїздки Зеленського до Одеської області.

За деякими даними, Президент представить нового голову Одеської ОДА, яким може стати Андрій Андрейчиков.

Нагадаємо, що президент України здійснив робочу поїздку в Закарпаття, зокрема побував у прикордонному підрозділі. Сам Володимир теж не упустив можливості поділитися приємними моментами на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський відвідав Львів з офіційним візитом. 6 липня він представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Також портал "Знай.ua" писав, що український президент Володимир Зеленський розповів про три дні перебування у Канаді - він відвідав 19 важливих зустрічей і кілька заходів.