Бульвар Жванецького в Приморському районі Одеси поступово перетворюється на сміттєзвалище.

Про це небайдужі одесити повідомили в Єдиний центр звернення громадян.

За їхніми словами, така ситуація склалася після початку ремонту вулиці Софіївській. Вони відзначають, що на бульварі і схилах під ним - у сквері Жанни Лябурб, стали жити бездомні, на вулиці гуляють "сумнівні особистості". Сам бульвар не прибирають, тільки звільняють урни від сміття.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дитячий майданчик в жахливому стані! Батьки за свій рахунок привезли пісок в "пісочницю", в якій діти регулярно знаходять шприци з голками. Лавки поламані. Наш всіма улюблений затишний бульвар Жванецького перетворився на звалище", - поскаржилися одесити.

Скаргу вже розглянули. До 9 липня проблему доручили вирішити директорам КП "Міськзелентрест" Юнису Байрамову, але в розпорядженні зазначено ім'я колишнього директора підприємства - Микити Коренєва, і КП ЖКС "Порто-Франківський" Віктору Страшного, а також голові Приморської районної адміністрації Марату Королеву.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці