Свято Івана Купала святкують з вечора 6 липня по 7 липня. Традиційно на це свято українці збираються на берегах річок та озер, молодь стрибає через ватру та гуляє до ранку. Дівчата плетуть вінки та пускають їх за течією річки, ворожачи на свою сімейну долю.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо вас турбує питання куди піти в Одесі на це свято, то ми підготували для вас підбірку найяскравіших подій цих вихідних. Дома сидіти точно не захочеться.

ІВАНА КУПАЛА У ЗООПАРКУ

Одеський зоопарк запрошує дітей та батьків на свято Івана Купала. Захід стартує о 11:00 6 липня. Гості зустрінуться з традиційними персонажами слов'янської міфології - Мавкою, Марою і Чортом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ДЖАЗ НА ПЛЯЖІ

Що може бути краще літнього вечора на березі моря, де шум прибою розбавляють джазові мотиви. Саме такий вечір відбудеться 7 липня в клубі "Горпляж".

Літній сезон джазу відкриє столичний колектив Tompsons Band, який підготував для одеситів історичний проект "Екскурс в джаз". Канвою музичної програми стане джаз з початку 20-го століття і до наших днів.

Вартість квитків - 390 грн.

Великий Дитячий День в Зеленому театрі

Археологічних, університет підготує і етнографічні заняття, присвячені ночі Івана Купала: на фестивалі спробують зануритися в історію і таємниці цього загадкового народного свята. Початок занять в суботу о 15:00 і 18:00, а також о 14:00 в неділю.

Нагадаємо, що Одеса чекає: "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси до "перлини моря", повний список

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одеситам заборонять обніматися: копи озвучили дивну заяву, містяни в ауті

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу заполонив неймовірний сморід: містяни тікають із пляжів