На позачергових виборах у Верховну Раду України на окрузі 136 окрузі в Одеській області буде балотуватися Дмитро Голубов - представник старої системи з багатим кримінальним минулим.

Про це повідомляє РБК.

Голубов відомий, як скандальний злочинець всіх часів. Він створив веб-сторінку Carderplanet.com, яку зареєстрував у Мадагаскарі. Навколо цього сайту утворилося злочинне угруповання з виробництва підроблених карток міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Групування Голубова об'єднувала близько 7000 "кардерів" - злочинців, які займаються махінаціями з використанням банківських карт. За різними оцінками, сума збитків може перевищувати 11 мільйонів доларів.

Багато країн намагалися відстажити аферистів. 7 липня 2005 Дмитра Голубова затримали в його будинку в Одесі. Як відомо, півроку обвинувачений відсидів у Лук'янівському СІЗО.

Голубова звинуватили за чотирма статтями Кримінального кодексу України — йому загрожувало позбавлення волі до 12 років. Зараз, як і всі парламентарії, Голубов захищений від правосуддя депутатською недоторканністю. Ставши у Раду знову, він зможе продовжити "імунітет" ще на кілька років.

Нагадаємо, що Укрпошта провела майстер-клас з тортур клієнтів, українці лютують: "Йдемо в Європу"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові працівниця "Укрпошти" знущається з україномовних: "Нікагда нє будєт"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в одному з київських дитячих садків стався мовний скандал.