Президент України Володимир Зеленський має намір здійснити візит в Одесу в неділю, 7 липня.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередніми даними, візит гаранта приурочений до Дня ВМС України. По всій видимості, президент візьме участь в урочистих заходах з нагоди свята, відвідає фрегат НАТО і представить нового главу Одеської ОДА. В облдержадміністрації вже йдуть приготування до візиту новообраного президента.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що у суботу, 6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу". На ньому представлять остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду. Відповідне повідомлення опублікував журналіст Олександр Дубинський в Facebook.

"6 липня відбудеться фінальний з'їзд партії "Слуга Народу", під час якого буде остаточно відфільтрований список кандидатів у депутати. Переконаний, з нього повинні викреслити людини Гонтарєвої-Рожкової, пособницю розграбування банківської системи, яку проштовхнув у список російський банківський капітал", - написав він.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".