Відома українська модель Валерія Лук'янова, яка отримала популярність через схожість з лялькою Барбі кілька років тому не сходила зі шпальт українських і західних ЗМІ. У дівчини яскрава зовнішність.

До того ж вона витратила десятки тисяч доларів на пластичні операції, щоб стати схожою на ляльку. Її параметри вражають: талія становить 47 см, а груди та стегна — 86.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Блондинка збільшила груди на два розміри. Вона видалила декілька ребер заради тонкої талії, а також змінила форму носа. Окрім цього дівчина зробила підтяжку брів, пластику щелепи, ліпосакцію на ногах, плечах, а також підтяжку живота. Щоб збільшити очі до лялькових розмірів, Валерія використовувала спеціальні контактні лінзи і унікальну техніку нанесення макіяжу. Сама Валерія всіляко заперечує, що видаляла нижні ребра і робила ринопластику.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Валерія працювала моделлю, відвідувала ток-шоу і брала участь в конкурсах краси. Однак нещодавно українська барбі зникла з поля зору шанувальників. Повернувшись, вона опублікувала нові фото, які шокували фанатів.

Дівчина активно веде свій акаунт в Instagram й вона вразила користувачів соцмережі новими фото. Валерія кардинально змінила зовнішність й перестала бути схожою на Барбі. Тепер вона не наводить "лялькові очі" і не публікує нескінченні знімки в бікіні.

"Раніше я любила виставляти фотографії в спідній білизна. Але зараз мені це стало огидно, тому що мені пишуть різні чоловіки, які мені взагалі не потрібні! Тепер я суворіша і набагато скромніша", - розповідає Лук'янова.

Дівчина продовжує займатися спортом і дотримується дієти. Також вона цікавиться езотерикою.

Нагадаємо, що Пугачовій загрожує тюремний термін, опубліковано важливий документ: "Зажралась".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що легендарна Ніно Катамадзе зізналась, що хотіла б жити в Україні: "Ми знайшли одне одного".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алібасов інсценував своє отруєння? Опубліковано вирішальний документ.