Журналісти завітали до штабу Ківалова, який незаконно розашований на території міжнародного гуманітарного університету в Одесі. Вивяляється, що політик влаштував виборчий штаб, де ведеться активна агітація.

🔥Наживо! Порушення Сергієм Ківаловим 364 статті ККУ Примус до агітації студентів та незаконний виборчій штаб в університеті 🔁Дивимось, поширюємо, коментуємо Служба безпеки України Міністерство освіти і науки України Національна поліція України Лілія Гриневич Володимир Зеленський

Geplaatst door Сергей Варламов op Woensdag 3 juli 2019

Відповідне відео розмістилв Сергій Варламов на Facebook.

Знайдено не один десяток речей з емблемали партії. Нагадаємо, що все це проводилось в державному вузі. Також журналісти зафіксували, що політик залучав студентів і навіть деяких викладачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти повідомляють, що пані Гриневич, яка є міністром освіти "кришує" цей брудний бізнес. Хлопці негайно викликали відповідні правові органи.

Повідомляється, що на місці вже працює поліція. Очевидці розповіли, що дізналися про таку "точку" від студентів, які жалілися, що їх змушують там працювати.

Нагадаємо, що псевдопатріот Левченко зі "Свободи" знову суне до Ради: 5 років ледарював, але тут "попросили згори"

Як повідомляв Знай.ua, українцям показали нову схему Гройсмана та Реви.

Також Знай.ua писав, що Сівохо розповів, навіщо балотується у депутати.