Жителі Одеси обурені якістю перевезення пасажирів. Люди стверджують, що маршрутки більше схожі на крематорій.

Обурений пост залишила Вікторія Логвіна на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка пише, що поки мер міста Труханов набиває собі кармани грошима, люди в автобусах, які більше нагадують скотобійню втрачають свідомість та мучаться в старих маршрутках, які вже давно не придатні для перевезення.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Гена! Труханов! Ти позиціюєш себе як турботливий мер. Коли ти зробиш життя людей у своєму місті комфортнішим. У тебе люди в маршрутках-скотовозках втрачають свідомість. Ці маршрутки не придатні для перевезення людей. Чи ти думаєш, що ми ще довго будемо терпіти твоє свавілля?",- розгнівано пише автор.

Варто зазначити, що у місті курсують звичайні маршрутки, у дні коли температура може сягати +35, без кондиціонерів знаходитись у такому транспорті практично неможливо.

Нагадуємо, що в Дніпрі перевізники мають намір підвищити вартість проїзду в місцевих маршрутках.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в одному з дніпровських трамваїв раптово помер пасажир.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.

Раніше портал писав, що в Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд в маршрутах. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.