В Одесі люди вийшли на мітинг біля будівлі СБУ. Десятки мітингувальників вистувають тут проти діяльності кандидата в народні депутати Антона Кіссе.

Люди тримають у руках плакати, на яких чітко читається: "Кіссе, їдь в Москву", "Антон Кіссе — сепаратист", "Кіссе — спонсор сепаратистів", "Зупинимо бессарабського барона!".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Присутні стоять вже декілька годин, поки що намір покидати місце не виявляють.

Звертатися учасників мітингу направили до Олійнику Богдану. Він же заявив: "Кіссе дуже дивна особистість. Як звичайний фізрук міг так розбагатіти? У нього 15 елітних квартир в Болгарії. Ми повинні зарубати на корню, щоб такі люди не потрапили у Верховну Раду".

Нагадаємо, що прихильники Михайла Саакашвілі і члени його партії "Рух нових сил" зі штурмом зайшли на територію Центральної виборчої комісії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", колишній голова Одеської ОДА та лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі висловився щодо допуску кандидатів від його партії на вибори до Верховної Ради.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 22 червня в Україні-День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.