Під Одесою затримали 61-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого сина.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

За інформацією поліцейського відділку встановлено, що в день трагедії 32-річний загиблий, його батько і дядько разом розпивали алкогольні напої.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Між чоловіками почалися родинні чвари в ході яких чоловік задушив свого родича. Тіло він сховав у вигрібну яму на території будинку свого брата. Останній був дуже п'яний, тому не був свідком події.

Мати загиблого розповіла, що син вів асоціальний спосіб життя: багато випивав і часто пропадав з дому. Проте цього разу він не виходив на зв'язок більше 10 днів, що спонукало його звернутися в поліцію.

За фактом умисного вбивства (ст. 115 ККУ) відкрили кримінальне провадження. Підозрюваний зараз знаходиться в СІЗО.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.