Одеські поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності жительку Київської області, яка залишила неправдиве повідомлення про мінування.

Про це повідомив кореспондент Oblvesti.

Відомо, що туристка прибула в Одесу для відпочинку і поселилась в одному із хостелів в центрі міста. Проте жінці не прийшлось до смаку ставлення персоналу, тому вона вирішила помститися повідомити про замінування закладу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вибухотехніки, обшукавши приміщення, вибухівку не знайшли. Всього пару годин пішло на те, щоб встановити особу "анонімного мінера", якою виявилася 35-річна мешканка Київської області. Жінку притягнуто до відповідальності за дрібне хуліганство і помилковий виклик поліції.

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів "АТБ " евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, журналіст Знай.uа з місця події повідомив, що надійшло повідомлення замінування будівлі Верховної Ради, будівлю оточили силовики.