Восьмирічний хлопчик і дев'ятирічна дівчинка з'явились в поліцейський відділок Арцизького району та благали відправити їх в інтернат, оскільки батьки постійно перебувають у нетверезому стані.

Також діти просили їжі у правоохоронців. Малеча стверджувала, що батьки постійно прикладають руку до пляшки, а потім вдаються до жорстокого виховання. Часто в хаті лунають нецензурні слова та лайки.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами начальника Арцизької райвідділу поліції Олександра Кучугури, дітей доставили в місцеву лікарню на обстеження, а потім визначили в дитячий центр соціальної реабілітації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Горе-батьки зрозуміли, що щось не так лише пізно вночі, і вирушили їх шукати, все ще будучи п'яними. У такому вигляді 33-річна мати дітей і їх 35-річний вітчим заявилися всі в той же Арцизький райвідділ.

Тепер їх чекає відповідальність по ряду статей Кодексу про адміністративні порушення, включаючи появу в громадських місцях у п'яному вигляді, невиконання батьківських обов'язків та насильство в сім'ї.