Моторошний інцидент стався вночі 30 червня на пляжі "Аркадія" в Одесі.

Про цю ситуацію повідомила ЗМІ місцева поліція.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Невідомий чоловік вдарив ножем іноземця з Марокко прямо в груди. Від отриманої травми чоловік помер ще в кареті "швидкої".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Відомо, що загиблий був студентом одного з одеських Вузів. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство".

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я. Молодий чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав їй важкі удари.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.