В Аркадії сталось страшне. Автомобіль-цистерна провалився задніми колесами під асфальт і заблокував в’їзд відпочиваючим.

Про це повідомляє видання Odessa Online.

Аварія трапилась в понеділок увечері на вулиці Каманіна, кут Аркадійського провулка.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За інформацією, тиждень тому тут почав провалюватися асфальт, але міська влада не поспішали звертати увагу на проблему.

Тим часом обурені жителі стали фотографуватися в ямі і постити в соцмережі фото. Після чого нарешті з’явилися робітники. Вони розкопали все навколо, але тепер видно, що проблема набагато ширше. Порожнечі є і з іншого боку дороги.

Відзначається, що виїзд з Аркадії перекритий. Автомобілі, які заїхали на парковку, не можуть виїхати.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку. У повідомленні йдеться, що двоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися центром міста.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.