На пляжах Одеси з'явилися отруйні скати.

У понеділок, 1 липня, ця новина буквально заполонила соціальні мережі, переполохала городян і приїжджих туристів. Відповідні відео одразу з'явились на просторах інтернету.

Пляж "Дельфин", 6.40 утра, в поле зрения 4 ската-хвостокола)))

Geplaatst door Караванский Юра op Zondag 30 juni 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Очевидці розповідають, що побачили скатів на пляжі "Дельфін". Їх плавало аж чотири таких. Небезпеа зустрічі з такими гостями полягає у тому, що у цих риб на хвостах розташовані тверді шипи з отрутою.

На новину досить оперативно відреагували відповідальні в місті за туристичну сферу. У поширеному повідомленні вказується, в зокрема, що скати не нападають першими, тому потрібно уважно дивитися в воді під ноги, щоб не наступити на них. Також небажано купатися вночі, бо в темряві його легко не помітити.

Скати за своєю подобою досить лякливі, проте відомі випадки, коли вони нападали. Так, в 2016 році на тому пляжі "Дельфін" скат-хвостокол вдарив шипом відомого одеського дайвера Владислава Балінського.

Нагадаємо, що цілий місяць у Одесі буде діяти фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Преображенському парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що якщо ви спантеличені питанням куди піти у Львові цього тижня, тоді вам до нас.

Також портал "Знай.uа" інформував, що львів'яни обмінялися обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити.