Скандальна історія про п'яних матерів, чиї діти згоріли живцем отримала продовження.

Новина про моторошну пожежу облетіла все село, де мешкають горе-матері. Трагедія сталася рано вранці, 1 липня, сусіди першими побачили недобре і викликали рятувальників. Пожежники швидко загасили вогонь, але шансів врятувати дітей не було.

Любительок гульнути розшукали і розбудили сусіди. Кажуть, вони ледве трималися на ногах. У одної із дівчат в крові було виявлено 1,5 проміле алкоголю.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вони он там у заростях пили. Відзначали день народження сусідки. Десь о сьомій ранку я побачила дим, спочатку подумала, що горить сухостій, потім почула як стріляє шифер, прибігла а будинок вже палав", - розповіла односельчанка Любов Вартик.

У поліції розповіли, що господиня будинку намагалася сама потрапити в будинок. Але зробила ще гірше - коли відкрила двері, полум'я швидко поширилося через припливу кисню в приміщення.

Обгорілі тіла трьох дівчаток - дворічну і чотирьох і п'яти місяців, рятувальники знайшли в одній кімнаті. Ще одну дворічну дівчинку знайшли в коридорі.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.