Синоптики розповіли, що приготувала погода в Одесі на сьогодні.

Не звернувши на ніч свою увагу, хмари вже з ранку виправлять цей недолік, і похмура погода триматиметься до самого вечора. Вдень передбачається без опадів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря становитиме +21 до +33.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

2 липня відзначається день пам'яті мученика Зосими. У народі Зосима вважається заступником бджіл. З цього часу бджоли починають заносити мед, заливати соти.

Оскільки день присвячений цим працелюбним комахам, то й погоду наші пращури визначали по їх поведінці. Так ось: коли бджоли швидко летять до своїх вуликів, то скоро буде дощ; стають злішими, частіше жалять - перед засухою; сидять на стінках вулика - до сильної спеки.

Нагадаємо, що на вихідні, 29-30 червня в Україні остаточно спаде спека.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у четвер, 27 червня, Київ накрив справжній погодний апокаліпсис - після нещадної спеки вулиці міста охолодив нестримний злива.

Також портал "Знай.ua" писав, що у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.