В Одесі чоловік вирішив влаштувати справжній нічний "Форсаж".

Про це повідомила місцева поліція.

Відомо, що інцидент трапився в одному з селищ Білгород-Дністровського району та уточнили, що порушника, який потрапив в поле зору патрульних через перевищення швидкості, затримували трьома екіпажами поліції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Пізніше виявилось, що 37-річний місцевий житель, керуючи автомобілем, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також документів при собі у водія не було. Крім того, у порушника вилучено холодну зброю.

"Водій притягнутий до адмінвідповідальності за чотирма статтями КпАП: 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху), 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів), 130 (керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) кодексу України про адміністративні правопорушення", – повідомили правоохоронці.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одесі пройде забіг в пам'ять жертв наркозалежності.

Раніше портал Знай.иа розповів про політичний алкотреш.

Також Знай.иа писав, що львівську піхоту обклали мінами.