В Одесі на вулиці Космонавтів 7, мешканці щоденно змушені ходити під будинком, з якого в будь-який момент може впасти і серьйозно травмувати плитка.

Про це повідомляє http://oblvesti.com.ua.

Відколоті шматки падають прямо на тротуар, по якому завжди ходять люди. Жителі міста вже не перший раз звертались до відповідних органів, проте на разі це не дало ніяких результатів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дійшло до того, що одесити вирішили власноруч замазати небезпечні ділянки цементом, аби хоть якось покращити ситуацію. Хоча тепер проблема вже не постає так гостро, але будинок все одно небезпечний. Адже повністю знешкодити проблему у людей просто не вистачить коштів.

Зараз повідомляється, що жителі готують скаргу в мерію в надії, що на дану ситуацію звернуть увагу і виділять кошти.

Нагадаємо, 22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що стало відомо про моторошний злочин, який стався на Одещині у Малиновському районі.

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.