В Одесі на пляжі зарізали громадянина Марокко.

Про це УНН розповіли у правоохоронних органах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У місті Одеса на пляжі "Аркадія" невідомий вдарив ножем у серце громадянина із Марокко. Іноземець помер у кареті швидкої допомоги від різаної рани.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Загиблий був студентом одного з одеських вишів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я. Молодий чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав їй важкі удари.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.