Житель м. Рені Одеської області побив свою дружину. Через це йому призначили в судовому порядку виконання громадських робіт.

Про це повідомляє портал "Взгляд из Одессы"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Йдеться про події, які відбулися ще в лютому 2019 р., коли чоловік, дізнавшись, що його дружина зробила дітям щеплення, кілька разів ударив її по обличчю. Пізніше він пояснив свої дії тим, що за його релігійним переконанням потрібно було відмовитися від вакцинації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також він додав, що хоче роз'їхатися зі своєю дружиною.

Відомо, що зараз суд засудив чоловіка до 90 годин громадських робіт за умисне нанесення тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я. Молодий чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав їй важкі удари.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.