29 червня, в Одесі очікується спокійна погода, без опадів.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У цей день зранку буде невелике прояснення на небі, проте потім весь день буде хмарним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зауважити, що 29 червня в народі відзначається день пам'яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорили: "На Тихона сонце йде тихіше". Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле літо.

У цей день влаштовували бенкет для трудівників, які унавоживали поля. Ці люди були дуже потрібні, тому що: "Де зайва гною колижка, там зайва хліба коврижка".

Нагадаємо, що у Запорізькій області сталася небувала аномалія, серед літа випав сніг. Наголошується, що погода розгулялася не на жарт і крім снігу пішов і град. Місцеві жителі були дуже здивовані таким аномальним літом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в суботу. За прогнозом народного синоптика, спека повернеться 1 липня, але 2 липня вона буде тільки на Півдні, в інших частинах температура повинна знизитися.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 28 червня, на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.