В селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ. Державна надзвичайна протиепізоотична комісія прийняла рішення ввести карантин на території села.

Про це інформує Пушкинская.

Як повідомили в прес-службі Саратської районної адміністрації, управління звернулася мешканка села, яка показала труп собаки і розповіла, що вбили тварину з-за нападу на людину.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами господині, у собаки були характерні ознаки сказу. Причиною зараження могла стати лисиця, яка забігла у двір і зчепилася з собакою. Експертиза підтвердила факт наявності сказу у собаки.

На території села будуть проведені різні профілактичні заходи. У першу чергу потрібно виявити осіб, з якими контактувало тварина, продезінфікувати місця, в яких знаходилась собака. У селі проведуть клінічний огляд сільськогосподарських тварин в зоні ураження і зроблять профілактичні щеплення проти сказу собак і кішок.

Нагадаємо, в Одесі пройде забіг в пам'ять жертв наркозалежності.

Раніше портал Знай.uа розповів про політичний алкотреш.

Також Знай.uа писав, що львівську піхоту обклали мінами.