Синоптики розповіли, чого чекати від погоди сьогодні.

Метеорологи обіцяють, що вже вранці хмари знову завітаю до Одеси, та протягом усього дня в місті буде стояти хмарна погода. Жодних опадів сьогодні не передбачається. Температура вдень буде коливатися від +21 до +29.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 05:04, а захід можна побачити в 20:55.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1957 році: тоді стовпчик термометра показав 32.5° градуси спеки. Найхолодніше було в 1969, тоді синоптики зафіксували 10.9°.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Віта (Фіта) і Модеста. Святому Модесту моляться, коли хворіє худоба. У народі говорили, що на Віта соловей замовкає. Наші пращури помітили, що "Дощ на Фіта - погано для жита".

За прикметою, день 28 червня бажано сонячний, оскільки у разі дощової погоди у домі буде розлад і сварки. У минулі часи примітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота - до негоди.

Нагадаємо, що погода у Одесі на 27 червня: синоптики попереджають про аномальну спеку, не врятує навіть море

Як повідомляв Знай.ua аномальна погода в червні випробує нерви українців.

Також портал Знай.uа писав, як пережити спеку з допомогою корисних порад фахівців.