День конституції України 2019 відзначатимуть 28 червня. Читайте повну афішу святкових заходів в Одесі на це свято.

Хто не любить свята? А якщо це ще і додатковий вихідний день в Одесі – то це просто прекрасна можливість добре провести час. Щорічно, з 1996 року, українці святкують велике для нашої країни свято - День Конституції.

До речі, цей день припадає на п'ятницю, тому українці матимуть три вихідні поспіль - 28, 29 та 30 червня. 27 червня рекомендовано зробити скорочений робочий день.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли буде День конституції України 2019

Адже саме в цей рік, 28 червня, через нескінченні місяці суперечок і дебатів, був нарешті ухвалений Основний закон. Це свято є офіційним вихідним по всій країні, а значить ви можете заздалегідь продумати всю програму дозвілля, щоб відмінно відсвяткувати цей день.

28 червня, одесити долучаться до святкування 22-ї річниці з нагоди прийняття Конституції України. Щороку в Одесі розпочинаються урочисті заходи в Центральному парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, де зазвичай планується проведення урочистої церемонії покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка, в якому традиційно візьмуть участь керівники області та міста, представники громадськості, духовенства.

Також місцян запрошують на яскраві події, які відбудуться в честь свята. Так, 28 червня 2019 року українці будуть в ступорі куди ж піти. Ажде місць, хоч відбавляй. Пропонуємо вам афішу найяскравіших подій, які заплановані для святкування Дня Конституції.

Афіша заходів в Одесі на День конституції України

Всеукраїнський фестиваль "Зрима пісня України"

В рамках фестивалю планується: концерт творчих колективів Одещини, козацьки забави, конкурси, виставка-ярмарок від майстрів народної творчості України, майстер-класи з прикладної творчості від народних майстрів України.

Коли: 28 червня, 12:00 - 19:00

Адреса: Міський сад

Ціна: безкоштовно

Французька кінокласика

З 17 червня по 8 липня дивимося ретроспективу французького кіно! Вас чекає програма на будь-який смак від Годара до Аньєс Варда.

Програма "Французької кінокласики":

17 червня, 21:30 - "Презирство", Жан-Люк Годар

24 червня, 21:30 - "Цезар і Розалі", Клод Соте

1 липня, 21:30 - "Очі без обличчя", Жорж Франжю

8 липня, 21:30 - "Жако з Нанта", Аньєс Варда

Стрічки демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Коли: з 17 червня по 8 липня, 21:30

Адреса: в Зеленому

Ціна: безкоштовно

Фестиваль "Хочу до Одеси"

Фестиваль представляє собою масштабний захід, що об'єднує фестивалі різної спрямованості, численні культурні події, майстер-класи, конкурси вокалу, квести по місту і інше. Даний фестиваль є яскравою туристичною і культурною подією для нашого міста.

Коли: з 22 червня по 30 червня

Адреса: Центральний майданчик міста

Ціна: безкоштовно

Також місянам нагадують про святковий салют. Він пролунає близько 22:00, коли на вулиці вже помітно стемніє. Отже, всіх місцян, туристів та просто охочих ласкаво запрошуємо на урочисту подію. Святкова частина обіцяє бути насичаною та драйвовою.

Нагадаємо, що скільки вихідних буде у червні: повний список "райських деньків" відпочинку

Раніше портал "Знай.ua" писав, що День Конституції 2018: коли і скільки святкуватимуть українці

Також портал "Знай.ua" інформував, що ви все життя святкували Масляну неправильно: відьма розповіла, коли треба відзначати і як це робити

https://www.youtube.com/watch?v=hKG4_K7x1Ys