На Одещині сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Про це розповідається в сюжеті ТСН.

Негода налетіла на місто зненацька. Шквальний вітер повалив дерева та пообривав дроти електропередач. Ніхто не постраждав, але настрій випускників стихія зіпсувала.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В цей вечір школярі мали пройти святковою ходою центром міста та станцювати традиційний вальс. Усі урочистості перенесли на сьогодні.

Нагадаємо, 22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що стало відомо про моторошний злочин, який стався на Одещині у Малиновському районі. Повідомляється, що тринадцятирічна дівчинка прийшла за покупками до продуктового кіоску, де працював продавцем 64-річний чоловік. Пенсіонер накинувся на дитину і зґвалтував її в робочому приміщенні.

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.