Михайло Саакашвілі, колишній очільник Одеської ОДА, збирається прийти до Малиновського районного суду Одеси та оприлюднити Амбарну книгу. Про це він повідомляє у відеозверненні на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Maandag 24 juni 2019

Чоловік стверджує, що у цій книзі всі записи по чорній бухгалтерії одеської мерії. Саме цю інформацію він збирається сьогодні оприлюднити. Михайло каже, що нещодавно антикурупційна прокуратура знайшла документи, де розписана чорна бухгалтерія Труханова. Чітко прописано кому, коли і скільки платили за брудну роботу.

Саакашвілі додає, що отримав документи від журналістів, які самі просто побоялися опублікувати Амбарну книгу, щоб не попасти під загрозу вбивства.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сьогодні зранку Малиновський районний суд Одеси перейшов до дебатів з приводу розтрати міського бюджету під час будівель колишнього заводу "Краян".

Нагадуємо, відомий банкір Кралов підтримав компанію, яку підозрюють у фінансуванні тероризму.

Раніше Знай.ua повідомляв, що одеситів посадили на "міни".

Також ми розповідали про погоду в Одесі.

https://www.youtube.com/watch?v=FcxKGLAXSec