У справі Даші Лук'яненко стали відомі нові подробиці. Місцеві жителі села Іванівка Одеської області вважають, що тіло зберігали в морозильній камері перш, ніж викинули у вигрібну яму.

Дана версія пояснює, чому поліція під час перших обшуків не відразу знайшла вбивцю.

Таку версію з гіркотою підтверджує місцева мешканка Ольга. Вона згадує, як говорила з матір'ю злочинця і щиро вірила, що її сина хочуть оббрехати. Мама вбивці говорила Ользі, що якщо б її син убив дівчинку, то де б він сховав тіло? До того ж, до неї приходили кінологи і нічого не знайшли. Тоді Ольга скрикнула:" Як де? В морозилці!" Мати підозрюваного промовчала у відповідь на цю репліку, але потім сказала, що у них не працює морозилка. Ольга помітила, що в той же день сім'я вбивці отримала м'ясо, яке в таку-то спеку можна зберігати тільки в морозильній камері.

Тоді Ольга і припустила, що тіло дівчинки спочатку ховали в морозилці, а потім викинули в каналізацію. Можливо, тому воно збереглося. Але тут варто додати, що Дашу ховали в закритій труні через сильне розкладання тіла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що 21 червня Одеський районний суд обрав міру покарання Миколі Тарасову( головному підозрюваному у вбивстві Даші).

У цей же день в Іванівці сотні людей пішли проводити в останню путь Дашу Лук'яненко і підтримати її батьків.

Раніше Знай.иа писав, в Одесі горів дитсадок.

Також портал Знай.иа писав про те, що Одесу накрила хвиля мінувань.

Нагадаємо, в Одесі пропала ще одна дитина.

https://www.youtube.com/watch?v=v5X66JNrOMo