В Автобусі Одеса-Мінськ знайшли унікальні старовинні ікони.

Про це повідомляє інформаційний портал format.

В автобусі за маршрутом Одеса–Мінськ були виявлені 7 ікон в срібних окладах. За попередніми даними вони виконані в дореволюційній Росії.


Ці ікони знайшли в продуктовому ящику, разом з ними контрабандисти приховали ордена Червоної Зірки, Трудового Червоного Прапора.


Водій автобуса розповів, що цю посилку йому передали в Києві, а одержувач перебуває в Мінську.

Зараз всі ікони вилучили на експертизу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, що вандали в Одесі встигли понівечити відремонтований зовсім недавно фонтан біля скульптурної композиції "Петя і Гаврик". Повідомлялося, що на цей фонтан міська влада витратили близько мільйона гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у селі Орловка під Севастополем в ніч на 9 травня невідомі вандали пошкодили пам'ятник з іменами загиблих під час Другої світової війни кримських татар.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві вандали осквернили відому скульптуру "Баба з кравчучкою", яка встановлена на Русанівській набережній.