У Одесі чоловік потрапив в реанімацію, коли кинувся рятувати свого сина від падаючого дерева.

Про це повідомляє видання "Думська".

За словами дружини 38-річного постраждалого Олександра Шашкова вони гуляли в дальньому кінці парку, неподалік від футбольного поля.

"Син відбіг до дерева, і ми побачили, як воно починає падати, Саша кинувся, встиг відштовхнути сина, і дерево впало", — розповіла дружина Діана.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також вона розповіла, що її півторарічна дитина отримав кілька ударів. А ось його батька довелося госпіталізувати. Зараз він у важкому стані, у нього зламаний хребет і 8 ребер. Зараз потерпілому необхідна операція і довгий період реабілітації.

Дружина потерпілого також зазначила, що дерево досі ніхто не прибрав.

Нагадаємо, у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua на Полтавщині стався страшний інцидент – на дитину упало трухляве дерево. Трагедія сталася 15 червня у Хорольському районі Полтавської області.

Також портал Знай.ua писав, що у центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з прогримів потужний вибух.