Міське управління капітального будівництва повідомляє, Корпуси № 2 і 3 дитячого табору «Вікторія» відремонтують до червня 2020-го року.

У двох корпусах обіцяють полагодити покрівлю та водостічну систему, проведуться роботи на посилення пожежної безпеки та приведення внутрішньої обробки приміщень у відповідність з гігієнічними нормами. Також опрацюють вогнезахисними складами дерев'яні дахи.

На ремонт міський бюджет виділив 4.9 млн гривень. З незрозумілих причин, мерія відхилила пропозиції інших компаній, які погодилися виконати ремонт за меншу суму. Тому за роботу береться ТОВ «Одеськміськбуд» з червня 2019-го року.

Як відомо, 8 серпня в табір приїде відпочивати майже сотня дітей. Де вони будуть жити - поки загадка.

Нагадаємо, що 15 вересня 2017 року в таборі "Вікторія" сталася пожежа, в результаті якої загинули 3 дівчинки - вихованки танцювального колективу "Адель". Згідно з висновками експертизи «Інституту незалежних судових експертиз», найбільш ймовірна причина пожежі - забутий кип'ятильник в кімнаті худрука «Аделі» Тетяни Єгорової. Вона 19 грудня 2018 року полетіла з аеропорту «Бориспіль» в Барселону і більше не поверталася.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що погода освіжить Одеси.

Як інформував портал "Знай.иа" Зеленський зробив українцям сюрприз.

Також портал "Знай.иа" писав, партію Саакашвілі не допустять на вибори.

https://www.youtube.com/watch?v=VS4G75-3N1Y