Сьогодні 24 червня в Одесі продовжуються масові замінування значущих та людних будівель. Зранку вже перевіряли аеропорт, розважальний заклад в Аркадії та житловий будинок в Приморському районі міста.

Обласний відділ поліції повідомляє, що з аеропорту було евакуйовано 60 людей, проте сигнал виявився хибним. Також, затримали підозрюваного в мінуванні житлового будинку. Ним виявився 30-річний житель того ж будинку в нетверезому стані. Силовики неодноразово наголошували, що подібного роду "жарти" небезпечні, оскільки створюють обстановку спільного страху, сіють паніку і порушують громадський порядок.

За хибний сигнал передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років. Окрім того, злочинець має компенсувати витрати, затрачені на перевірку інформації про замінування.

Одеса вже давно страждає від "псевдомінувань". Під прицілом телефонних терористів тепер не тільки традиційні будівлі суду, а й аеропорти, торгові центри, великі магазини, житлові будинки та готелі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, погода у Одесі на 24 червня: спека влаштує "розвантажувальний день", готуйте дощовики.

Як повідомляв портал Знай.ua, Одеські безхатченки влаштували війну за смітник: "Коти свій пень".

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі заміновано десятки будинків та лікарні: місто на вухах, копи збилися з ніг.

https://www.youtube.com/watch?v=mGQB-wiF5K0