Співробітникам правоохоронних органів міста Одеса надійшло анонімне повідомлення з погрозами підірвати житловий будинок в Приморському районі.


Дану інформацію повідомила прес-служба ГУ Нацполиции України в Одеській області.

Прибулі на місце поліцейські приступили до перевірки достовірності повідомлення.

Незабаром представники порядку затримали зловмисника. Ним виявився п'яний 30-річний мешканець цього ж будинку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України.

Нагадаємо, що у Києві на станції метрополітену "Театральна" і "Золоті ворота" закриті на вхід/вихід через анонімне повідомлення про мінування. Стало відомо, що на даний момент на станціях проводиться перевірка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що у Луцьку останні чотири дні "мінували" торгові центри, консульство, житлові будинки, невеликі магазини, зоопарк і знаменитий замок Любарта. Псевдоминери повідомили в місцеву поліцію про закладених у будівлях бомби.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 14 червня, на електронну пошту Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про замінування 38-ми лікарень Харкова.