В Одесі п'яний чоловік вирішив влаштувати погром агітаційної продукції на очах у всіх людей.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що 37-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, навмисно спровокував конфліктну ситуацію, в якій потім вдався ламати агітаційни намет продукцією одного з кандидатів у депутати до Верховної Ради України. Громадяни повідомили про подію до поліції.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зловмисника вже доставлено до відділу поліції. Встановлено, що зараз в одному з одеських судів у відношенні чоловіка розглядається обвинувальний акт за підозрою у скоєнні ним в 2017 році правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (дії, вчинені групою осіб, якщо вони пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Крім того, правопорушник перебуває у розшуку за військовою прокуратурою за скоєння правопорушення проти встановленого порядку несення військової служби.

Нагадаємо, що нещодавно за спробу розкрадання на суму 700 тисяч гривень було затримано посадовця одного з підрозділів одеського відділу “Пасажирської компанії” “Укрзалізниці”.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про те, що одеські правоохоронці затримали наркодилера, який ховав зілля в борошні.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що в Одесі поліцейські знешкодили злодія, який намагався пограбувати перехожу.