У Одесі автомобіль впав зі схилу па пляж.

Про це повідомляє інформаційний портал "Оblvesti".

У суботу, 22 червня на 16 станції Великого Фонтану відбулося НП. Автомобіль Daewoo Lanos впав зі схилу прямо на пляж.


Очевидці розповіли, що водій припаркував свій автомобіль Daewoo Lanos на схилі і не поставив на ручне гальмо. В результаті цього автомобіль мимоволі скотився вниз і полетів з обриву прямо на піщаний пляж. Благо, в цей час відпочиваючих було зовсім небагато.


Згідно з попередньою інформацією, постраждалих в результаті події немає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості забрала швидка допомога.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.