Одещина та і вся Україна не вщухає розмовами про жорстоке убивство 11-річної Дарини Лук'яненко. Дівчинка зникла дорогою до школи, на 7-й день пошуків її тіло знайшли у вигрібній ямі туалету у дворі підприємців Тарасових, згодом їх син зізнався у скоєному.

Про це повідомляє інформаційний портал gazeta.ua.


Після школи Микола вступив до коледжу, але так і не довчившись повернувся додому у рідне селище. Жив разом із батьками, але не часто виходив зі своєї кімнати та майже не говорив з ними. Безперервно грав на комп'ютері, дивився серіали. Після зникнення Даринки він почав частіше виходити з дому, навіть шукав її разом з селянами в навколишніх посадках і занедбаних будинках.


Микола Тарасов зізнався у вбивстві Дарини. Розповів, що покликав її у двір, де напав. За вбивство дівчинки йому загрожує довічне ув'язнення

"Може, він не педофіл, не хотів ґвалтувати Дашу, а зірвався на ній. Вона була життєрадісною, завжди веселою, це сонечко все любили. Його – навпаки", – розповіли у селищі.

У селищі цю сім'ю вважали благополучною. Але зараз їм погрожують спалити будинок і зламати контейнер на ринку. Те, що вони не знали про труп у дворі – місцеві жителі не вірять.

"Я тітці Маші вірила, підтримувала її, коли вона йшла на обшук і твердила, що сина намагаються оббрехати. Вона ще мені сказала: "Якщо він убив, то куди б сховав труп?", а я відповідаю: "Як куди? У морозилку". І тоді тітка Маша замовкла, а потім: "Ой, у нас не працюють морозилки, тільки холодильник", – розповіла мешканка селища Ольга.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Місцеві думають, що тіло дівчинки дійсно спочатку могло зберігатися у морозилці, саме тому воно так добре збереглося. А вже потім з допомогою батьків Микола переховав тіло.


Мати вбивці 11-річної Даші Марія Тарасова пізніше вибачалася перед людьми.

"Вибачте, що виростила такого монстра. Чекала від нього підлості для нас, але не для дитини", - сказала вона.

Нагадаємо, що з'явилися моторошні подробиці вбивства Даші Лук'яненко під Одесою: дружив із сім'єю дівчинки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці благають повернути смертну кару через загибель 11-річної Даші Лук'яненко.

"Знай.ua" також писав про те, що зізнання нелюда, який убив Дашу Лук'яненко, приголомшило Україну: "Душив, а потім роздягнув".