Вранці у Одесі стоїть похмура погода, але вдень небо проясниться, та ясно буде до пізнього вечора. Опадів не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу, 22 червня вологість повітря у Одесі становитиме від 42 до 61 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 24 до 35 градусів тепла.


Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1975 році: тоді стовпчик термометра показав 34.8° градуси спеки. Найхолодніше було у 1971, тоді синоптики зафіксували 9.9°.

У цей день вшановується пам'ять святителя Кирила Олександрійського. У минулі часи день 22 червня мав ще й таку назву Кирило Кінець Весни Початок Літу. Це другий день літнього сонцестояння, і це найдовший день у році.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua у харківському метрополітені введено нові, річні інтервали між парафіями на станції поїздів.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі з'явився новенький трамвай на маршрутах №5 і 28.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua в Одесі ціла вулиця пішла під воду.