Літня одеситка потрапила в страшну ситуацію. Її комп'ютер зламався і вона підшукувала терміново майстра. Побачила оголошення, подзвонила, їй відповіли, що офіса в місті немає і тому приїде майстер до неї додому. Жінка погодилася, оскільки стартові послуги коштували дуже дешево, від 80 гривень. Цей "професіонал" працював з її комп'ютером більше трьох годин і виконав мінімум ремонту. На прощання, пенсіонерці виставили рахунок на суму більше 6000 гривень. Жінка не розгубилась і викликала поліцію.

Не дивлячись на інцедент, справи по факту шахрайства на "майстра" не завели.

На кожному стовпі в Одесі наклеєно по десять оголошень про послуги комп'ютерного майстра. Зазвичай, це чорно-біла листівка, шаблонного оформлення. Обов'язково є фото миловидного чоловіка(частіше, актора) та перелік послуг за досить низькими цінами.

Не зважаючи на привертаючий увагу вигляд, треба критично відноситись до таких оголошень. Скоріш за все працюють шахраї.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Такий бізнес розрахований на людей, які не розуміються в комп'ютерній техніці та пенсіонерів. Спочатку клієнт клює на низький прайс, по приїзду - майстер розводить його на круглу суму.

Нагадаємо, що в Одесі шахрай обіцяв за винагороду повернути 11-річну Дашу.

Як повідомляв портал Знай.ua, телефонні шахраї вигадали нову аферу.

Також Знай.ua писав, у Києві схопили квартирних аферисток.

https://www.youtube.com/watch?v=IgoR9JPtA-o