Днями до одеських копів за допомогою звернувся чоловік, який віз вагітну дружину в пологовий будинок. У жінки вже почалися перейми, дитина мала ось-ось народитися, однак через затори на дорозі родина не могла швидко добратися до лікарні.

Історією поділилися у прес-службі патрульної поліції.

У повідомленні йдеться, що екіпаж негайно ввімкнув сирену і супроводив авто майбутніх батьків до пологового будинку.

Усе закінчилося добре - жінка народила здорову дитину.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

поліція
поліція

Про це інформують ЗМІ з посиланням на дані правоохоронців.
У повідомленні йдеться, що двоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися центром міста. У Грецькому парку, що під Приморським бульваром, вони зустріли компанію молодих людей, з якими вирішили випити.

Після розпивання спиртного молодим людям стало погано, і вони втратили свідомість. Ближче до ранку їх знайшли перехожі, які викликали швидку. Одного з постраждалих вдалося врятувати, інший помер у лікарні, не приходячи до тями.