Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11 -річної Даші Лук'яненко, її тіло знайшли в смт Іванівка Одеської області.

Про це повідомляє інформаційний портал OBOZREVATEL.

За словами начальника кримінальної поліції В'ячеслава Аброськіна, підозрюваний - 22-річний місцевий житель.

"Хлопець не навчається і не працює, всі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці", - повідомив глава поліції.

Згідно з інформацією начальника кримінальної поліції, у своїх перших показаннях підозрюваний сказав, що душив дівчинку в коридорі після чого розділ, але нібито нічого не зробив. Потім кинув тіло в яму, а речі спалив.


Тіло дівчинки тільки що витягли з вигрібної ями. Вона була повністю роздягнена.

За словами Аброськіна встановити особу злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, що дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи.

"За ці дні була пророблена колосальна робота, по крихтах збирали інформацію", - розповів Аброськін.

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка. Тіло чоловіка знаходився в 40 метрах від берега на глибині 6 метрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 11 червня, в Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одеській області у вигрібній ямі знайшли труп немовляти.