Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 11-річної школярки Даші Лук'яненко, тіло якої виявили в смт Іванівка Одеської області. Про це повідомляє "Обозреватель".

За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, підозрюваний - 22-річний місцевий житель.

"Хлопець не навчається і не працює, всі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці", - повідомив Аброськін.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також він додав, що під час допиту підозрюваний зізнався, що душив дівчинку в коридорі, потім розділ, але нібито нічого не зробив. Він розповів, що кинув тіло в яму, а речі облив бензином і підпалив.

Відомо, що тіло дитини щойно витягли з вигрібної ями. Даша була повністю роздягнена.

"Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, що дозволила по секундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи", - зазначив Аброськін.

Нагадаємо, під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко.

Як повідомляв портал Знай.uа, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Також портал Знай.uа писав,що у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка.