Вдень і ввечері небо в Одесі буде безхмарним і ніщо не нагадає про пасмурний ранок. Опадів у цей день не варто очікувати.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Вологість повітря у середу, 19 червня буде від 54% до 71%. Вдень стовпчики термометра підніметься від +29° до +33°.


Що цікаво найвищу температуру цього дня в Одесі зафіксували у 1954 році: тоді стовпчик термометра показав 32.4° градуси. Найхолодніше було в 1973 тоді термометр показав 7.5° градусів вище нуля.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Іларіона Нового. У сільських мешканців розпочинається розпал прополки.

Нагадаємо, що українцям повідомили, коли очікувати зниження "пекельної" літньої температури повітря. Відомий синоптик Наталка Діденко в мережі сповістила про прогноз погоди на найближчий час. Вона додала, що є ймовірність злив.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть жарким. Разом з тим, можливі зливи та град.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що цілий тиждень в Україні панувала небувала спека, а дощі були розкішшю лише в деяких регіонах країни, в повітрі накопичилося достатньо вологи.